Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.01.2019
Solární svítidla na zahradu
Připravujeme novou kolekci zahradních, solárních svítidel RABALUX.    číst celé
11.04.2019
Doprava zdarma
Nyní máte u nás dopravu zdarma, pokud nakoupíte minimálně za 5.000,- vč.DPH. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Příjemné osvětlení slunečníku nebo pergoly
24.03.2019
Příjemné osvětlení slunečníku nebo pergoly
Večerní posezení pod pergolou nebo slunečníkem s příjemným a nerušivým osvětlením číst celé
Přistihnout nezvaného hosta při činu? Máme řešení.
23.11.2016
Přistihnout nezvaného hosta při činu? Máme řešení.
Divíte se, že máte za domem rozhrabané odpadky? Někdo vám chodí na uskladněná jablka? Prostě vám mizí věci a nevíte kam. Najít viníka nebude složité. číst celé
LED pásek - moderní a úsporné osvětlení. Jak správně vybrat?
18.11.2016
LED pásek - moderní a úsporné osvětlení. Jak správně vybrat?
Udělat si doma osvětlení LED páskem vypadá na první pohled složitě. Poradíme vám, jak se zorientovat v nabídce a správně vybrat. číst celé
Zobrazit všechny články
Chci zasílat novinky
Služby
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu

  1. Udělujete tímto souhlas REGIA Facility s.r.o., se sídlem Hlavní 125, 252 07 Štěchovice, IČO 24290670, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193432 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
  • Jméno/příjmení
  • E-mailovou adresu
  • Telefonní číslo
  • Fakturační adresu
  • Dodací adresu
  • Historii objednávek
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
    1. zřízení a administrace uživatelského účtu;
    2. nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku.

 

  1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:
    1. zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu.
    2. nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;
    2. Účetní firma J.K.Consulting s.r.o., sídlem Hlavní 125, 252 07 Štěchovice, IČO 2618935

 

  1. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  2. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět a v emailu s žádosti o odstranění.

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů,
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018

Kudy k nám
Hlavní 101
252 07 Štěchovice

Zákaznická podpora
Karel Richter
Karel Richter
PO-PÁ 8:00 - 18:00
© REGIA Facility s.r.o. 2019
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.