Logo
PO-PÁ 8:00 - 18:00
Novinky
28.09.2019
Nová služba: doručení večer až domů
Chceme vám být dobrým služebníkem, na kterého se můžete spolehnout. Proto zavádíme službu "Večerní doručení". Váš balíček si na Vás počká u nás a přij... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Poradna
Mějte kontrolu nad spotřebou elektrické energie
13.07.2019
Mějte kontrolu nad spotřebou elektrické energie
Mnoho spotřebitelů může být letos z ročního vyúčtování energie nemile překvapeno. Víme jak předejít nepříjemnostem. číst celé
Příjemné osvětlení slunečníku nebo pergoly
24.03.2019
Příjemné osvětlení slunečníku nebo pergoly
Večerní posezení pod pergolou nebo slunečníkem s příjemným a nerušivým osvětlením číst celé
Vybrat led žárovku není věda. 5 jednoduchých rad, kterých se držte
17.05.2018
Vybrat led žárovku není věda. 5 jednoduchých rad, kterých se držte
Mnozí LED žárovky nekupují, protože jednoduše nerozumí všem parametrům. Vysvětlíme vám jak správně vybrat. číst celé
Zobrazit všechny články
Chci zasílat novinky
EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“,
eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu.

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.rfelektro.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.rfelektro.cz

Ochrana osobních údajů e-shopu www.rfelektro.cz

  1. Společnost REGIA Facility s.r.o., se sídlem Hlavní 125, 252 07 Štěchovice,IČO 24290670, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193432 (dále jen: „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)  (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
  • Jméno/příjmení
  • E-mailovou adresu
  • Telefonní číslo
  • Adresu/sídlo
  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

 

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

 

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno společností REGIA Facility s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společnosti Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice
    2. Účetní firma J.K. Consulting s.r.o., sídlem Hlavní 125, 252 07 Štěchovice
    3. Dle výběru dopravce v kupní smlouvě:
  • Poskytovatel služby Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4,
    225 99 Praha 1
  • Poskytovatel služby PPL CZ s.r.o, sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany
  • Poskytovatel služby IN TIME SPEDICE, spol. s r.o. Pobřežní 18/16
    Praha 8, 186 00

 

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese shop@rgfm.cz

 

  1. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky https://www.rfelektro.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    • Základní funkčnosti webových stránek.

 

  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

 

  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21. Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

 

  • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

 

  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

 

  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc.,sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA;

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018

Zákaznická podpora
Karel Richter
Karel Richter
PO-PÁ 8:00 - 18:00
REGIA Facility s.r.o. 2012 - 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.