Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 


Hodnocení obchodu na Zboží.cz

 

KONTAKTY

RFELEKTRO
Hlavní 101
252 07 Štěchovice
tel: +420 602 955 335
shop(a)rgfm.cz

ZBOŽÍ V AKCI

Aktuální cena 1 699,00 Kč
skladem
Aktuální cena 1 479,00 Kč
skladem
Aktuální cena 6 280,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Aktuální cena 1 699,00 Kč
skladem
Aktuální cena 278,00 Kč
skladem
Aktuální cena 1 989,00 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

  1. Udělujete tímto souhlas REGIA Facility s.r.o., se sídlem Hlavní 125, 252 07 Štěchovice, IČO 24290670, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193432 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
  • E-mailovou adresu
  1. Emailová adresa bude zpracována za účelem:
    1. využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladová dostupnost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

 

  1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:
    1. zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladová dostupnost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

 

  1. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  2. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět a to zasláním emailu s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes,
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

 

  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018