Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.01.2019
Nová kolekce svítidel
Připravujeme novou kolekci svítidel renomovaného výrobce. Vybraný sortiment bude skladem v prodejně, celý sortiment budeme objednávat na základě poptá... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Přistihnout nezvaného hosta při činu? Máme řešení.
23.11.2016
Přistihnout nezvaného hosta při činu? Máme řešení.
Divíte se, že máte za domem rozhrabané odpadky? Někdo vám chodí na uskladněná jablka? Prostě vám mizí věci a nevíte kam. Najít viníka nebude složité. číst celé
Náměty nejen na vánoční dárky
22.11.2016
Náměty nejen na vánoční dárky
Najít vhodný dárek je někdy hodně těžké. Přinášíme vám pár zajímavých námětů, které potěší nejen o vánocích. číst celé
LED pásek - moderní a úsporné osvětlení. Jak správně vybrat?
18.11.2016
LED pásek - moderní a úsporné osvětlení. Jak správně vybrat?
Udělat si doma osvětlení LED páskem vypadá na první pohled složitě. Poradíme vám, jak se zorientovat v nabídce a správně vybrat. číst celé
Zobrazit všechny články
Chci zasílat novinky
Služby

Výdej a příjem balíků

PPL Parcelshop

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

  1. Udělujete tímto souhlas REGIA Facility s.r.o., se sídlem Hlavní 125, 252 07 Štěchovice, IČO24290670, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193432, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
  • Jméno/přezdívku
  • E-mailovou adresu
  • Fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany)
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
    1. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

 

  1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:
    1. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

 

  1. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  2. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, nebo poslání emailu.

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

 

  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018

Kudy k nám
Hlavní 101
252 07 Štěchovice

- - -

--

Zákaznická podpora
Karel Richter
Karel Richter
PO-PÁ 8:00 - 18:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.